جستجو در مقالات منتشر شده


3 نتیجه برای سازمان ورزشی

وحید شجاعی، فرشاد تجاری، بهاره سلیمانی تپه سری، عسگری محمدیان،
دوره 1، شماره 2 - ( 9-1390 )
چکیده

هدف این تحقیق بررسی ارتباط بین سبک­های مختلف مدیریت تعارض و کیفیت ارتباط دوطرفه بین مدیر و کارمند با تأکید بر ویژگی­های دموگرافیک بود. 100 نفر آزمودنی (32 مدیر و 68 کارمند) شامل مدیران و کارمندان سطوح مختلف در اداره کل تربیت بدنی استان مازندران و هیئت­های مختلف ورزشی دو پرسش­نامه LMX-7 و ROCI-П  را داوطلبانه تکمیل کردند. یافته­های حاصل از تحقیق نشان داد از نظر کارمندان، تأثیر سبک­های مختلف مدیریت تعارض بر کیفیت ارتباط میان مدیر- کارمند معنی­دار است، همچنین تأثیر سبک سازش  بر متغیر وابسته معنی­دار بوده است. البته با توجه به بتای به دست آمده تأثیر سبک همکاری نیز مثبت است، اما معنی­داری آن مورد تأیید قرار نمی­گیرد. همچنین از نظر مدیران تأثیر سبک سازش و انسجام  بر متغیر وابسته معنی­دار است. البته با توجه به بتای به دست آمده تأثیر سبک همکاری و رقابت نیز مثبت است، ولی تأثیر سبک رقابت و اجبار بیشتر از سبک همـکاری است، اما هیچ­کدام از این­ها به طــور معنی­دار مورد تأیید قرار نمی­گیرند. نتیجه کلی نشان می­دهد از میان سبک­های مختلف مدیریت تعارض، سبک­های سازش و همکاری بیشترین تأثیر را بر کیفیت ارتباط میان مدیر- کارمند از نظر کارمندان دارند، اما فقط تأثیر سبک سازش معنی­دار است، لذا باید مدیران و کارمندان را تشویق کرد تا با اتخاذ سبک انسجام و همکاری در برخورد با تعارض، باعث افزایش اثربخشی سازمانی گردند.
آقای محسن طهماسبی پور، دکتر فریده اشرف گنجویی، دکتر حمید سجادی،
دوره 8، شماره 16 - ( 9-1397 )
چکیده

نهضت داوطلبی و خدمات رسانی به جامعه، از پدیده های دنیای معاصر است. هدف پژوهش حاضر ارائه الگوی تحلیل نیازمندی های سیستم اطلاعات مدیریت جذب داوطلبان ورزشی ایران بود. روش پژوهش، از نوع توصیفی- تحلیلی و از نظر هدف کاربردی با متدولوژی یو ام ال و با استفاده از مدل طراحی شی گرای آر یو پی بود. ابزار، پرسشنامه محقق ساخته نگرش سنجی سیستمی مدیران بود، جامعه آماری شامل کلیه معاونین وزارت ورزش و جوانان و مدیران کل ستادی و کلیه روسا و نایب رئیسان و دبیران فدراسیون های ورزشی ایران بود. روش نمونه گیری به صورت سرشماری بود. روایی پرسشنامه، توسط اساتید مدیریت ورزشی و همچنین اساتید علوم نرم افزاری مورد تأیید واقع شد و پایایی آن بر اساس آزمون اسپیرمن- براون و ضریب آلفای کرونباخ 72/ و87/. به دست آمد. نتایج نشان داد: نیازمندی های سیستم اطلاعات مدیریت جذب داوطلبان ورزشی شامل: منابع انسانی، برنامه ریزی، ثبت نام و پذیرش، آشناسازی، مالی و تدارکات، آموزش و حمایتی، ارزیابی، پاداش و حفظ بود و ذینفعان داوطلبی ورزشی ایران شناسایی شد، نهایتاً الگوی تحلیل نیازمندیها ارائه گردید. شناسایی نیازهای اطلاعاتی، پایه و اساس مدیریت سیستم اطلاعاتی داوطلبی است، زیرا اگر شناخت از سیستم بخوبی انجام نشود، تعامل موثر بین داوطلبان و مدیریت سیستم اطلاعاتی پیش نخواهد آمد به همین منظور مبنای الگوی تحلیل نیازمندی های مدیریت سیستم های اطلاعاتی داوطلبان ورزشی شناسایی نیازهای اطلاعاتی است.
آقای علی حلاجیان، دکتر مینا مستحفظیان، دکتر حمیدرضا میرصفیان، دکتر حمید زاهدی،
دوره 10، شماره 20 - ( 9-1399 )
چکیده

چکیده
هدف پژوهش حاضر ارزیابی عملکرد سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان بر اساس الگوی سیپ با رویکرد ورزش شهروندی بود. روش پژوهش از نظر ماهیت توصیفی و به لحاظ هدف از نوع تحقیقات کاربردی بود. در مرحله کیفی پژوهش در ابتدا پرسش های مقدماتی مصاحبه با استفاده از مطالعه منابع مربوط به پژوهش، جمع آوری اطلاعات و بررسی تحقیقات ایجاد شد. مصاحبه شوندگان در این مرحله افراد خبره در حوزه ورزش شهروندی بودند که به صورت هدفمند انتخاب شدند. سپس به منظور اصلاح و ارتقاء پرسش های مصاحبه از روش دلفی در چهار مرحله استفاده گردید. در مرحله کمی پژوهش، سوالات پرسشنامه پس از ارزیابی مضامین بدست آمده ،در قالب 94 سوال استخراج شده و بین 113 نفر از کارشناسان ورزش شهروندی اجرا شد. نتایج پژوهش نشان داد هر چهار بعد زمینه، درون داد، برون داد و فرآیند در ارزیابی عملکرد این سازمان بالاتر از سطح متوسط قرار داشته اما نیاز به ارتقاء و افزایش دارد. همچنین ، ارزیابی و بازخورد در مورد برنامه های تدوین شده هم در طول و هم بعد از اجرای برنامه لازم است، چرا که ارزیابی عملکرد در دستیابی به تحقق آن اهداف به طور نسبی موثر بود.


صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پژوهش در مدیریت ورزشی و رفتار حرکتی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Research in Sport Management and Motor Behavior

Designed & Developed by : Yektaweb