جستجو در مقالات منتشر شده


5 نتیجه برای ورزش همگانی


دوره 5، شماره 9 - ( 1-1394 )
چکیده

جوهره علم برپایۀ مدلهای فراگیر است نه دادههای پراکنده، زیرا دادهها درقالب مدل میتوانند کشف، تبیین و تعبیر شوند.
فقدان مدلهای قابل اتکا در ورزش و بهویژه ورزش همگانی در ایران محقق را بر آن داشت تا به دستیابی مدل ورزش
همگانی در ایران اهتمام ورزد. هدف این مطالعه، ارائه مدلی به منظور اندازهگیری و تحلیل ورزش همگانی ایران است. بدین
منظور از پرسشنامه 66 سؤالی مبتنی بر مدل ورزش همگانی ایران )برآمده از مطالعهای کیفی به روش گراندد تئوری( استفاده
2 ، شاخص نیکویی / 583 ، شاخص برآورد ریشۀ میانگین مجذورخطا برابر با 280 / شد. مقدار مجذورکای مدل، برابر با 66
2 بود؛ بنابراین، این / 2 و شاخص نیکویی برازش اصلاحشده برای درجات آزادی مدل نیز برابر با 59 / برازش برابر با 53
مقادیر حاکی از برازش خوب مدل است. این مدل بیان میکند که مشارکت مردم در ورزش از زمینههای گستردهتر اثر
میپذیرد. این مدل نمایش سادهای از ورزش همگانی ایران است و اجزای اساسی ورزش همگانی ایران را نشان میدهد.
برپایه این مدل میتوان فرآیند ورزش همگانی ایران را تجزیه و تحلیل کرد و به نوعی دستهبندی جدید دست یافت.


دکتر مهرداد محرم زاده، خانم میترا محمدی، اقای محمد امین صیادی، اقای محسن وحدانی،
دوره 5، شماره 10 - ( 9-1394 )
چکیده

ورزش، تحرک و فعالیت بدنی؛ عاملی مهم در تامین سلامت جسمانی روانی، غنی سازی اوقات فراغت، گسترش روابط اجتماعی، دور شدن از زندگی ماشینی و بازگشت به طبیعت و راهی برای کاهش استرس و عوامل خطرزای تندرستی عمومی است. هدف از این تحقیق، تحلیل اکتشافی عوامل موثر بر کاربری مسیرهای تندرستی نقاط مختلف شهر ارومیه با تأکید بر استفاده از دستگاه های بدنسازی پارکها می­باشد.تحقیق حاضر، توصیفی پیمایشی ، به لحاظ هدف کاربردی و به لحاظ جمع آوری اطلاعات به صورت میدانی بوده است.  جامعه آماری شامل کلیه شهروندان بالای 20 سال شهرارومیه بوده و نمونه تحقیق براساس جدول مورگان 400 نفر انتخاب شدند. ابزار پژوهش شامل پرسشنامه محقق ساخته با پایایی 91% و در مقیاس پنج ارزشی لیکرت می­باشد. داده­ها به وسیله آزمون­ تحلیل عاملی آنالیز شد.نتایج نشان داد که 5 عامل از چرخش تحلیل عاملی استخراج شده است که بیانگر وجود 5 بعد موثر بر کاربری مسیرهای تندرستی است که عبارتند از: کیفیت تاسیسات و تجهیزات(21.83% از واریانس)، عوامل فرهنگی – آموزشی(17.28% از واریانس)، عوامل اجتماعی(11.99% از واریانس)، عوامل زیرساختی(5.25% از واریانس) و عوامل زیست محیطی(2.74% از واریانس).بنابر نتایج، تمامی عوامل تحقیق حاضر تاثیر به سزایی در کاربری مسیرهای تندرستی دارند و نیز شاخص عوامل کیفیت تاسیسات و تجهیزات مهمترین عامل براورد شده که نیاز است راهکارهای موثری در این زمینه از طرف مسئولین عملی گردد


دکتر احمد علی آصفی، دکتر امیر قنبر پور نصرتی،
دوره 8، شماره 16 - ( 9-1397 )
چکیده

هدف این تحقیق تبیین مدل عوامل موثر در نهادینه کردن ورزش همگانی در ایران بود. روش انجام تحقیق آمیخته، از نوع اکتشافی بود. جامعه آماری تحقیق در بخش شناخت عوامل را کلیه متخصصین در حوزه ورزش همگانی و نهادینه سازی تشکیل می دادند و در بخش طراحی و آزمون مدل جامعه آماری تحقیق را کلیه مدیران و کارشناسان مسئول ورزش همگانی تشکیل داده بودند (306 نفر) که به روش تمام شمار نمونه تحقیق انتخاب شد. ابزار تحقیق پرسشنامه محقق ساخته ای بود که روایی آن توسط مطالعه مبانی نظری و دقت نظر 10 نفر از اساتید و متخصصین بررسی و پایایی آن توسط ضریب آلفای کرونباخ 91/0 محاسبه گردید. نتایج تحقیق نشان داد مدل تحقیق دارای 4 بعد فردی، گروهی، سازمانی و محیطی با 28 عامل است. شاخص­های برازش مدل تحقیق در سطح قابل قبولی بودند، بدین معنی که مدل دارای برازش مطلوبی است و ساختار عاملی در نظر گرفته شده برای آن قابل قبول است. نتایج تحلیل عاملی تاییدی مرتبه دوم نشان داد مهمترین بعد در نهادینه کردن ورزش همگانی در ایران بعد سازمانی بود (93/0، 34/7 =t) و پس از آن بعد گروهی (82/0، 46/7 =t)، محیطی (70/0، 34/6 =t) و فردی (65/0، 31/7 =t) قرار داشتند. در بعد سازمانی مهمترین عامل منابع انسانی (67/0، 91/6 =t) بود. در بعد گروهی، گروه های مرجع (65/0، 37/7 =t)، در بعد محیطی، محیط اقتصادی، فرهنگی و جغرافیایی (59/0، 08/6؛ 04/6؛ 05/6 =t) و نهایتاً در بعد فردی باور و نگرش (75/0، 78/9 =t) مهمترین عامل بود.
خانم تهمینه حسینی، دکتر صدیقه حیدری نژاد، خانم طاهره ازمشا،
دوره 8، شماره 16 - ( 9-1397 )
چکیده

هدف تحقیق حاضر، بررسی نقش انگیزه­ها بر میزان مشارکت سالمندان در ورزش همگانی بود. روش تحقیق، از نوع توصیفی، همبستگی و به شکل میدانی انجام شد. جامعه آماری این تحقیق را، سالمندان مرد و زن شهر اهواز که بر اساس آخرین سرشماری سال 1385، (49.558) نفر بودند تشکیل می­دهد. نمونه آماری به روش تصادفی 380 نفر انتخاب شد. ابزار اندازه­گیری، پرسشنامه ویژگی­های فردی و پرسشنامه تعدیل شده انگیزه مشارکت ورزشی شامل 35 سوال در قالب 6 خرده­مقیاس بود. روایی سازه از طریق کفایت نمونه­گیری91/0 و پایایی از طریق آلفای کرونباخ 93/0 محاسبه شد. نتایج تحقیق نشان داد بیشترین میزان فعالیت بدنی سالمندان 2-1 ساعت در هفته بود. در مردان انگیزه لذت و نشاط و در زنان انگیزه کسب سلامتی و آمادگی جسمانی مهم­ترین انگیزه برای مشارکت ورزشی بود. بین انگیزه­های پیشگیری و درمان، بهداشت­روانی و کسب سلامتی و آمادگی جسمانی با میزان مشارکت در ورزش همگانی رابطه معنی­دار یافت شد. نتایج رگرسیون چند­گانه نشان داد تنها متغیر کسب سلامت و آمادگی جسمانی قدرت پیش­بینی میزان مشارکت در ورزش همگانی را داراست.
دکتر سید احمد نژاد سجادی، دکتر سید جلیل میریوسفی، دکتر حسین بخشنده،
دوره 100، شماره 100 - ( 8-1399 )
چکیده

هدف تحقیق حاضر، بررسی نقش ابعاد مدیریت ارتباط با مشتری در ارتقاء ورزش همگانی از دیدگاه مدیران ورزشی شهرستان کرمان بود. روش تحقیق حاضر، توصیفی از نوع همبستگی بود و جامعه آماری آن شامل، مدیران باشگاه ها و سازمان های ورزشی شهرستان کرمان بود که 150 نفر به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه های مدیریت ارتباط با مشتری، طاهرپور کلانتری و همکاران (1389) و ورزش همگانی سرمد و همکاران (1390) استفاده شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها وشناسایی اثرات متغیرهای تحقیق، از مدل یابی معادلات ساختاری با استفاده از نرم افزار اسمارت پی.ال.اس استفاده شد. نتایج نشان داد که سه مؤلفه مدیریت ارتباط بامشتری یعنی تمرکز برمشتری، مدیریت ارتباط و مدیریت دانش بر ارتقاء ورزش همگانی تأثیر مستقیم و معنی داری دارد. با توجه به نتایج تحقیق می توان چنین نتیجه گیری کرد که بر تمامی مدیران سازمان ها و باشگاه های ورزشی دولتی و غیردولتی لازم است تا تمام تلاش های خود را در راستای برقراری ارتباط با مشتری برای ترغیب جامعه به ورزش های همگانی وارتقاء آن به کار گیرند.
 

صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پژوهش در مدیریت ورزشی و رفتار حرکتی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Research in Sport Management and Motor Behavior

Designed & Developed by : Yektaweb