جستجو در مقالات منتشر شده


4 نتیجه برای وحید

اسماعیل بابلیان، علیرضا وحیدی،
دوره 11، شماره 2 - ( 6-1390 )
چکیده

در این مقاله، مطالعۀ مقایسه‌ای بین روش اختلال هموتوپی (HPM) و روش تجزیه آدومیان برای بررسی تحلیلی معادلات انتگرال ولترا غیرخطی صورت می‌گیرد. نشان داده شده است که HPM با هموتوپی محدب ویژه‌ای با ADM، برای این نوع معادلات، معادل است.
 
وحیده کرامتی،
دوره 11، شماره 3 - ( 8-1390 )
چکیده

یک روش هیدروترمال برای سنتز نانو ذرات باریم فسفونات در حضور سورفکتانت‏های ستیل تری متیل آمونیم بروماید (CTAB) یا سدیم دو دسیل سولفات (SDS) در pH = 6 طراحی شد. کمپلکس سنتز شده به کمک طیف‏بینی IR و EDAX و XRF شناسایی شد. فاز کریستالی کمپلکس توسط XRD مشخص گردید. مورفولوژی کمپلکس با میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM)، بررسی شد و مشخص گردید کمپلکس ساختار لایه‏ای دارد. اثر تغییر حلّال  بر مورفولوژی کمپلکس بررسی شد و تصاویر SEM این تغییر مورفولوژی را تأیید کرد و شکل‏های کروی و تقریباً میله‏ای از آن حاصل شد. پایداری گرمایی این کمپلکس، با آنالیز گرماسنجی وزنی (TGA) مشخص شد. با کمک داده‏های XRF کمپلکس مورد نظر، نسبت فلز به فسفر، 2:3 به‌دست آمد.
وحید احدنژاد،
دوره 13، شماره 4 - ( زمین شناسی Geology 1392 )
چکیده

خودپذیری مغناطیسی سنگ‌ها که حاصل مشارکت کانی‌های دیا، پارا و فرومگنتیک است، فهم بهتری از تاریخچه دگرشکلی سنگ‌ها را در اختیار ما قرار می‌دهد. در این مطالعه با استفاده از مغناطیس¬سنج گشتاور در میدان قوی مغناطیسی و با اشباع فازهای فرومگنتیک، جدایش ناهمسانگردی خودپذیری مغناطیسی پارامگنتیک و فرومگنتیک برای 37 نمونه مغزه سنگ طبیعی انجام شد. مواد مورد مطالعه سنگ‌های آذرین منطقه ملایر هستند که از نظر کانی¬شناسی حاوی کانی¬های پارامگنتیک (بیوتیت و آمفیبول) و به مقدار بسیار کمی کانی‌های فرومگنتیک (تیتانومگنتیت) هستند که در زمینه‌ای از کانی¬های دیامگنتیک (کوارتز-فلدسپاتی) قرار دارند. محاسبات ناهمسانگردی خودپذیری مغناطیسی در میدان با شدت پایین (ضعیف) نشان می‌دهد سنگ‌های مورد مطالعه دارای خودپذیری مغناطیسی پایینی هستند که نشانگر چیره بودن فازهای پارامگنتیک در آنهاست. نتایج به دست آمده از میدان‌های مغناطیسی قوی موید این مسئله است و به غیر از سه نمونه که از سنگهای مافیک کوارتز دیوریتی بوده اند، در بقیه موارد فازهای پارامگنتیک خواص مغناطیسی سنگ‌&zwj&zwj‌های مورد مطالعه را تحت کنترل دارند. حضور همزمان این سنگ های مافیک موید نقش هر چند اندک ماگمای گوشته ای یا پوسته زیرین در تشکیل سری سنگ های یاد شده است.
حسن ربانی، محمد مردانی، حمیده وحید،
دوره 14، شماره 2 - ( 5-1393 )
چکیده

در این تحقیق با استفاده از روش تابع گرین در رهیافت تنگابست به مطالعه‏ی ترابرد الکترونی یک سامانه ی چند مولکولی فتالوسیانین مس متصل دو هادی فلزی پرداخته شده است. نتایج نشان می دهد که در گاف های این سامانه چگالی حالت های الکترونی مستقل از تعداد مولکول ها یا طول سامانه رفتار می‏کند. همچنین افزایش طول سامانه علاوه بر کاهش رسانش تونل زنی، باعث ظهور دره ها و قله هایی در گاف های طیف رسانش می شود و بسته به مقدار انرژی الکترون ورودی به خصوص در لبه ی گاف ها، تونل زنی الکترونی راحت تر صورت می گیرد.

صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه علوم دانشگاه خوارزمی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Quarterly Journal of Science Kharazmi University

Designed & Developed by : Yektaweb