تأثیر اکتومیکوریز بر غلظت عناصر غذایی کلسیم، منیزیم، پتاسیم، فسفر، آهن، سدیم، روی، منگنز و مس پسته رقم بادامی در غلظتهای متفاوت منیزیم
بررسی خواص ضد جهشی و ضد سرطانی تری ترپنوئیدهای موجود در پوست سیب (اورسولیک اسید و اولئانولیک اسید) با استفاده از تست ایمز
بررسی اثر نور ماورای بنفش (UVC) در مدت زمانهای کوتاه بر لارو اینستار سوم دروزوفیلا ملانوگاستر(مگس سرکه)
بررسی میزان رشد و برخی شاخصهای بیوشیمیایی خون ماهیان جوان قزلآلای رنگینکمان در شوریهـای مختلف آب