1- دانشگاه جهرم
2- دانشگاه تهران ، e.alidoust@ut.ac.ir
هدف: این مطالعه به شناسایی و تبیین مولفه‌های موثربر پویایی کسب و کارهای ورزشی در دوران پسا کرونا  بر اساس مدل تفسیری ساختاری و میک مک پرداخت.
 روش: روش تجزیه و تحلیل داده‌ها را به سه مرحله تقسیم شد. ابتدا در روش دلفی فازی، با نظر بیست و شش نفر خبرگان مربوطه، مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار بر پویایی کسب و کارها مورد تایید قرار گرفت.  سپس از مدل سازی ساختاری تفسیری (ISM) برای طبقه بندی اجزا و ایجاد یک مدل سلسله مراتبی استفاده شد. از تجزیه و تحلیل میک مک نیز برای تعیین اینکه چگونه عوامل به یکدیگر وابسته هستند استفاده شد.
یافته ها: این مطالعه 14 عامل مرتبط با پویایی کسب و کارهای ورزشی را در ایران شناسایی نمود. مدلی که توسعه داده شد دارای پنج سطح است. همچنین، تجزیه و تحلیل میک مک نشان داد که پنج متغیر مستقل، دو متغیر وابسته و هفت متغیر پیوندی بودند.
 نتیجه گیری: این مطالعه نشان می‌دهد که توسعه قابلیت‌های پویا در سازمان‌های ورزشی مستلزم بازنگری قانونی و بهبود عملکرد حاکمیتی است. علاوه بر این، سازمان‌های ورزشی باید از فناوری دیجیتال، توانمندسازی کارکنان و همکاری همه جانبه بین ارگان‌های مختلف برای پیشبرد قابلیت‌های خود استفاده کنند.

نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: مدیریت ورزشی
دریافت: 1402/10/28 | پذیرش: 1403/3/30 | انتشار الکترونیک پیش از انتشار نهایی: 1403/3/30

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پژوهش در مدیریت ورزشی و رفتار حرکتی می باشد.