Journal archive for Google Scholar Robot!

Quarterly Journal of Science Kharazmi University

نشریه علوم دانشگاه خوارزمی



Volume 12, Number 3 (2012-11)


ا Glycine max (L.) Merr
تأثیر ایندول استیک اسید بر میزان پروتئین، کربوهیدرات‌ها و تبادلات گازی در گیاه سویا تحت تنش آلومینیوم کلرید
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Study of bee venom and vitamin D3 differential effects on stem cells derived from umbilical cord in to osteoblast
بررسی اثرات زهر زنبورعسل و ویتامین D3 بر سلول‌های بنیادی مزانشیمی بندناف و تمایز به سمت استئوبلاست
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Study of phenolic compound content, essential oil and antioxidant and antibacterial activities of Salvia aethiopis L. (Lamiaceae)
بررسی ترکیبات فنلی، روغن های ضروری و فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد‌ باکتریایی گونۀ سالویا اتیوپیس(تیرۀ نعنائیان)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Comparative Physiological characterization of cyanobacterial micro flora in oil polluted and non-polluted areas
نشان ویژه سازی مقایسه ای فیزیولوژیکی میکروفلور سیانوباکتریایی مناطق آلوده و غیرآلوده نفتی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Comparison of the effects of photoperiod on the growth performances in the rainbow trout (onchorhynchus mykiss) larvae and juveniles
مقایسه تاثیر رژیم نوری بر رشد، بقاء و پارامترهای تغذیه ای در لارو نورس و بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Differential responses of dry and imbibed wheat seeds to static and electromagnetic fields
پاسخهای متمایز بذرهای تر و خشک گندم به میدان های مغناطیسی ایستا و متناوب
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of low temperature stress on enzymatic antioxidants activitites in flavedo of five cultivars of citrus fruit
بررسی تأثیر دمای پایین روی فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی در بخش فلاودو میوه پنج رقم از مرکبات
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The effects of time and method of processing on nutritional value of gammarus (Pontogammarus maeoticus)
اثر زمان و روش فرآوری بر ارزش غذایی لاشۀ گاماروس ( پونتوگاماروس مئوتیکوس)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles